Demo dag TaylorMade

Demodag TaylorMadeVelkommen til Demo-dag med TaylorMade på søndag 25.mai kl 12-15.  Carl Christian Waagø-Hansen kommer til å være tilstede og vise frem hva TaylorMade kan tilby av golfutstyr.  Går du med tanker om å skifte golfkøller, så er dette riktige tidspunktet å få god veiledning i dine valg.  Eller kanskje du bare er nyskjerrig på det nyeste innen golfkøller, så får du en anleding å prøve dette ut på Driving Rangen på Overvoll uten forpliktelser.  Velkommen til alle interesserte!

Dersom du tar kontakt med Stein Ove Helstad i forkant, kan du få bestille eget tidspunkt der vi går igjennom spesifikk kølletilpasning for deg.  Send en mail på stein.ove.helstad@hotmail.com  så ordner vi det.

 

Posted in: Uncategorized
Tags:
Comments Off on Demo dag TaylorMade

Comments are closed.