Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/u/u8644526/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Overvoll Invitational 2014

Overvoll_Invitational_2014

Overvoll Invitational ble i år arrangert 13.september og dette var også årets avslutningsturnering i Nord Vest Tour (NVT).   Det var 24 spillere som fikk prøvd ut den nye 9 hullsbanen som nettopp er blitt slopet.  Ikke overraskende ble det Ole Magnus Orlien som tok vandrepremien i herreklassen, mens Thomas Hove var best i Stableford.  I dameklassen tok Anne Marie Dahl både brutto og stableford og fikk dermed første napp i den nye vandrepokalen for damer.  Stranda sin lokale junior vant brutto og stableford i Juniorklassen.  Stranda Golfklubb gratulerer og ønsker alle velkommen tilbake også neste år!

Posted in: Uncategorized
Tags:
Comments Off on Overvoll Invitational 2014

Comments are closed.