Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/strandag/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292

Innmelding

Du skal være velkommen som medlem hos oss!
Vi må ha to ting fra deg før vi kan aktivere ditt medlemskap og sende deg ditt medlemskort. De to tingene er:

1) Personaliaopplysninger
Innmeldingsskjema HER. Fyll ut feltene og trykk på “send”.

2) “Veien til golf”-kursbevis eller info om tidligere medlemskap
Dersom du nettopp har tatt kurset “Veien til golf”, scanner du kursbeviset og sender det til oss på på e-post eller tar bilde av det og sender på sms til 951 42 520.

Telefonnr: 951 42 520, E-post: klubbkontor@strandagolf.no

Adresse: Stranda Golfklubb, Haslevegen 26, 6200 Stranda

Dersom du har vært medlem i en annen klubb tidligere, trenger vi å vite hvilken klubb, og ca hvor lenge det er siden du sist var medlem. Er det mindre enn 10 år siden du var medlem finner vi informasjon selv i GolfBox. Er det lenger siden må du sende oss bilde av gammelt medlemskort.

Betaling av kontingent
Når du melder deg inn forhåndsaktiverer vi medlemskapet ditt i tre dager, slik at du skal komme deg ut på banen med en gang. Når vi har meldt deg inn sender vi ut betalingsinformasjon på mail sammen med informasjon om medlemsnummer, GolfBox-pålogging og andre ting. Men du kan gjerne betale inn kontingent til 3910.13.81645 samtidig med at du sender inn innmeldingsskjema.

De som betaler fra utlandet trenger følgende informasjon:
Bankens navn: Sparebanken Møre
Bankens SWIFT-/BIC-kode: SPAR NO 22
Kontoens IBAN-kode: NO8739101381645

Utsending av golfkortet
Dersom vi har mottatt de to “tingene” før kl 10:00 på en hverdag, bestiller vi normalt kortet samme dag, og sender deg kortnummeret på mail (og dersom det skulle være spesielt aktutt hastverk å komme i gang, greier vi stort sett å aktivere medlemskap og få deg ut på banen i løpet av 30 minutter). Det tar litt tid (vel en uke – noe lenger utenfor sesong) før du rent fysisk får kortet ditt i postkassa fordi disse plastkortene trykkes og sendes ut at et kortfirma. Men fra linken i navigasjonsmenyen på venstresiden på vår hjemmeside kommer du til en side hos golfforbundet hvor du kan logge inn med kortnummeret ditt, og skrive ut et midlertidig medlemskaps- og handicapbevis.

Utmelding fra gammel klubb
Husk også at dersom du har et medlemskap som du nå ønsker å avslutte i en annen klubb, så må du ifølge NGSs regelverk ha meldt deg ut av den gamle klubben innen 31. desember i foregående sesong. Etter denne datoen vil din gamle klubb kunne kreve at du betaler full kontingent. Noen klubber er strenge på dette, andre ikke (vi for vår del lar våre medlemmer melde seg ut når som helst på året).
Det er ellers ingenting i veien for å være medlem i flere klubber samtidig, men du må da bestemme deg for (og gi beskjed til klubbene) hvilken av dine klubber du vil skal være din hjemmeklubb. Hjemmeklubb er den klubben som administrer din nasjonale spillerett, utsteder ditt golfkort, administrerer utsending av Norsk Golf og som du representerer i eventuelle turneringer. Det er ikke lov å ha mer enn én hjemmeklubb.