Innmelding

Du skal være velkommen som medlem hos oss!
Vi må ha tre ting fra deg før vi kan aktivere ditt medlemskap og sende deg ditt medlemskort. De tre tingene er:

1) Personaliaopplysninger
Innmeldingsskjema HER. Fyll ut feltene og trykk på “send”.

2) “Veien til golf”-kursbevis eller info om tidligere medlemskap
Dersom du nettopp har tatt kurset “Veien til golf”, scanner du kursbeviset og sender det til oss på på e-post eller en kopi i posten.

Telefonnr: 951 42 520, E-post: klubbkontor@strandagolf.no

Adresse: Stranda Golfklubb, Haslevegen 26, 6200 Stranda

Dersom du har vært medlem i en annen klubb tidligere, trenger vi å vite hvilken klubb, og hvilket årstall du sist var medlem.

3) Bekreftelse på innbetalt medlemskontingent
Når du sender inn innmeldingsskjemaet kan du krysse av i en rute for å få tilsendt innbetalingsgiro fra oss. Men det enkleste for deg er nok at du bare fyller ut en giro selv eller på annen måte betaler inn riktig kontingent til vårt kontonummer: 3910.13.81645. Det tar gjerne et par dager før vi får betalingsbekreftelse fra banken, så dersom du har dårlig tid, bør du fakse/maile inn kvitteringen til oss.

De som betaler fra utlandet trenger følgende informasjon:
Bankens navn: Sparebanken Møre
Bankens SWIFT-/BIC-kode: SPAR NO 22
Kontoens IBAN-kode: NO8739101381645

Utsending av golfkortet
Dersom vi har mottatt alle disse tre “tingene” før kl 10:00 på en hverdag, bestiller vi normalt kortet samme dag, og sender deg kortnummeret på mail (og dersom det skulle være spesielt aktutt hastverk å komme i gang, greier vi stort sett å aktivere medlemskap og få deg ut på banen i løpet av 30 minutter). Det tar litt tid (vel en uke – noe lenger utenfor sesong) før du rent fysisk får kortet ditt i postkassa fordi disse plastkortene trykkes og sendes ut at et kortfirma. Men fra linken i navigasjonsmenyen på venstresiden på vår hjemmeside kommer du til en side hos golfforbundet hvor du kan logge inn med kortnummeret ditt, og skrive ut et midlertidig medlemskaps- og handicapbevis.

Utmelding fra gammel klubb
Husk også at dersom du har et medlemskap som du nå ønsker å avslutte i en annen klubb, så må du ifølge NGSs regelverk ha meldt deg ut av den gamle klubben innen 31. desember i foregående sesong. Etter denne datoen vil din gamle klubb kunne kreve at du betaler full kontingent.
Det er ellers ingenting i veien for å være medlem i flere klubber samtidig, men du må da bestemme deg for (og gi beskjed til klubbene) hvilken av dine klubber du vil skal være din hjemmeklubb. Hjemmeklubb er den klubben som utsteder ditt golfkort, administrerer utsending av Norsk Golf og som du representerer i eventuelle turneringer. Det er ikke lov å ha mer enn én hjemmeklubb.