Støtt Stranda Golfklubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller èn forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker.  Vi oppfordrer deg til å støtte oss i STRANDA GOLFKLUBB!.

Tenk deg at du kan spille forvorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og du samtidig gir noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte.  Dette er nå mulig via Grasrotandelen.  Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).  Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.  Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.  Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag og du gjør det på en av følgende måte.

1. Hos kommisjonær: Ta med deg ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2. SMS: GRASROTANDELEN 993496324 til 2020 (tjenesten er gratis)

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

Posted in: Uncategorized
Tags:
Comments Off on Støtt Stranda Golfklubb

Comments are closed.