Fjernmedlemskap

Fjernmedlemmer er alle som bor utenfor Stranda kommune.

Vi vil svært gjerne ha deg som medlem. Vi lover å behandle deg godt, så du blir hos oss lenge.
Informasjon om innmelding finner du HER                      Gå direkte til innmeldingsskjema for HER

GRATIS MEDLEMSKAP!!   Vi gir gratis medlemskap til hver 50-ende nye medlem. Det medlemmet som nå betaler som nummer 1800 får tilbakebetalt kontingenten + 200 kr til å feire med kaffe og kake på kafé. Gratulerer til de siste tre i rekken … 1700 Otto H, 1750 Erlend G og 1800 Anders L 🙂


    

Priser for 2024-sesongen
Medlemskategori Forklaring Kontingent
Barn/junior T.o.m. året du fyller 19 år 390,-
Senior F.o.m. året du fyller 20 år 790,-
Par 1380,-
Familie Par + alle barn/juniorer i familien 1980,-


Gode grunner for fjernmedlemskap i Stranda Golfklubb

Lynrask innmeldingsbehandling og god service. Innmeldinger behandles raskt og effektivt. Sender du inn all informasjon før kl 10, aktiverer vi medlemskapet samme dag, og sender deg informasjon om hvordan du kan printe ut midlertidig medlems-/handicapbevis så du kan komme deg ut på banene og spille.

Flott feriemål. Bana ligger midt i storslått vestlandsnatur, og en tur til golfbana kan kombineres med fine naturopplevelser (Geiranger, Trollstigen, Slogen osv.). Fiskekort til ørretelv (laks finnes noen kilometer lenger ned) fås kjøpt på bana, og bålplass kan fritt benyttes av medlemmer som kommer og besøker oss. Vi tilbyr også overnatting til våre medlemmer i det ærverdige gårdshuset på bana.

To gratis greenfee dagskort. Som fjernmedlem får du hvert år to gratis greenfee-dagskort som en spesiell invitasjon til å komme og besøke oss. Det er alltid hyggelig når vi får fjernmedlemmer på besøk.

Kvalitetsbane. Vi har bygget en liten kvalitetsbane, som dere også vil se av fotoene, og er slett ikke det noen kaller en “postkasseklubb”. Vi har bygget store dype sandbunkere og greenene er i gjennomsnitt 430 kvm. Du kan være stolt av å være medlem i Stranda Golfklubb.

Lang erfaring med fjernmedlemmer. Vi har hatt fjernmedlemmer fra innland og utland i mange år, og har forlengst blitt kvitt nybegynnerproblemene som klubb. Vi har et velsmurt og serviceinnstilt medlemskontor som raskt svarer på dine henvendelser.  Vi er medlem av NGF og har NGF-godkjent og slopet bane. Som medlem hos oss har du altså samme spillerett på andre baner som om du var medlem i en eksklusiv og dyr klubb på Østlandet.

Ingen ekstra avgifter. Vi har ingen innmeldingsavgift eller dugnadsavgift og heller ingen avgift for utsteding/fornying av kort. NGF-medlemskap (dermed også  medlemsblad og forsikring) er også inkludert i prisen (juniorer/barn får ikke medlemsblad, uten etter spesiell avtale). Vil du sammenligne vår kontingent  med andre klubbers kontingent, så husk å spørre om slike tillegg.

Velkommen skal du være! Håper du vil bli medlem, og at du vil trives hos oss.