Golfsimulator

Du er velkommen til å spille på vår golfsimulator som er plassert i Fjordgården – rett ved siden av Mattilsynet i Sjøgata.  Dette er en Trackman 4 med den nyeste teknologi innen rader teknologi som overvåker og registrer bevegelsene til ball og kølle.  Golfsimulatoren er nyinnstallert i oktober 2021 og du har 70 baner å velge i mellom.

Tilgang til simulatoren får du ved å reservere spilletid på booking siden.  Dersom du er ukjent med bruk av utstyret, så tar du kontakt med Stein Ove Helstad, tlf 47295589 og vi avtaler opplæring på stedet.  I lokalet finner du også oppslag som beskriver de mest vanlige rutinene ved bruk av anlegget (oppstart, innlegging av bane og spillere, avslutning).

 

 

 

 

 

 

 

Betaling av 3-timer kort kan gjøres med Vipps til nr 520469 (Stranda Golfklubb)

Ved kjøp av sesongkort betaler du beløpet inn til Stranda Golfklubb, knt.nr 4030 07 15127 og merker innbetaling med “sesongkort golfsimulator” og ditt “navn”.

Alle med sesongkort får kode og tilgang til nøkkelboks.

Rutiner ved bruk av simulator:

  1. Du må reservere tid på vår heimeside for å ha rett til speletid.
  2. I booking kalenderen på heimesiden kan du reservere speletid 5 dager fram i tid.
  3. Det er ikke høve til å bestille mindre enn 3 timer.
  4. Eventuell avbestilling kan gjerast inntil 1 døgn i forveien ved hjelp av en kode uten å måtte betale for speletida. Dersom uforutsette ting oppstår så du må avbestille på kortere varsel, må du kontakte Stein Ove Helstad, tlf 47295589, for å ta vekk reservasjonen.
  5. Møter du fram 5 min etter reservert tid har du mist retten til speletida di.
  6. Er du førstegangs bruker må du være sammen med en bruker som er kjent med simulatoren og kan gi deg instruksjon i bruk av den.
  7. Når din speletid er oppbrukt må du avbryte runden, selv om du ikke er ferdig med 18 hol. Men er det ingen som har møtt opp på ny tid, kan du spille videre på runden inntil 30 minutter uten å måtte betale ekstra.
  8. Er det ingen som har møtt opp på ny tid, kan du overta spilletida for de neste 3 timene uten at du på forhånd har reservert denne tida, mot å betale etter prislisten.

God fornøyelse!