Klubbmestere 2013

Etter en fantastisk flott langhelg 22-25.aug i Funesdalen, Sverige kan vi konstantere at den yngre generasjonen nå har overtatt tronen i Klubben.  Lars Helge Overvoll vant Brt.slag Herreklassen og Anette Helstad i Dameklassen.  Det var spenning til alle var kommet inn etter 2.runde på søndag ettermiddag og det var små variasjonen blandt de beste.

Per Tore Fausa tok en “komfortabel” seier i Stableford konkurransen etter også ha ledet etter første dag.  Men, fra 2. plass og nedover var det tett konkurranse.

 

 

Det var i år 4.gang vi reiste til Funesdalen for å arrangere Klubbmesterskap og denne gangen klaffet alt perfekt både med været, banen og spennende konkurranse.  Ekstra hyggelig var det at flere hadde med seg sin partner og vi koste oss med god mat og drikke på kvelden.  På lørdag kveld arrangerte Magny og Hallvard musikk qvis.  Tusen takk til alle som bidro til en hyggelig Klubbtur.

 

Alle resultatene finner dere her

http://strandagolf.no/turneringer/turneringsresultat/

Posted in: Uncategorized
Tags:
Comments Off on Klubbmestere 2013

Comments are closed.