Årets terminliste

golfslag

 

Da er årets Teminliste lagt ut på hjemmesiden.  Ta en titt og planlegg hvilke turneringer du ønsker å prioritere i år.  Her er varierte konkurranse former både brt.- og nettoslag, stableford, match og flaggturnering.  Nytt i år er Torsdagsgolfen som har fokus på det sosiale fremfor konkurranse og der vi spiller forskjellige lagspill ( f.eks Scramble, Four Ball).  I år blir “Klubbmesterskap stor bane” lagt til Funäsdalen siste helgen i august.  Håper så mange som mulig kan prioritere å delta her.  Oppforderer også våre medlemmer til å delta på Nord Vest Tour, som er en samarbeidstour vi har med 8 andre naboklubber.  Stranda har i år avslutningsturneringen i Nord Vest Tour  på Overvoll den 13.september og vi regner da med 50-60 deltakere.

Posted in: Uncategorized
Tags:
Comments Off on Årets terminliste

Comments are closed.