Klubbmesterskap Sorknes Golfbane, Rena

Årets klubbmesterskap stor bane er blitt flyttet til Sorknes Golfbane fordi Funäsdalen holder stengt i sommer pga. renoveringsarbeid.  Selve klubbmesterskapet holdes lørdag 24.august og søndag 25.august, men regner med at mange vil reise ned til Rena torsdag eller fredag.  Har derfor forhåndsbestilt 12 dbl rom og 4 enkeltrom på Østerdalen Hotell fra torsdag til søndag.  Pris kr 995,- for dbl rom og kr 745,- for enkeltrom.  Vi har forhandlet frem en gunstig greenfee på kr 350,- pr dag.  Håper mange har anledning til å sette av denne helgen.  Påmelding til stein.ove.helstad@hotmail.com innen 4.august.  Meld fra: navn, ankomstdag, romtype, antall greenfee.  Bilde: innspill på hull 18 sett fra klubbhuset.

Posted in: Uncategorized
Tags:
Comments Off on Klubbmesterskap Sorknes Golfbane, Rena

Comments are closed.