VTG kurs, Pro time og en god golfhandel

29. April, 2024 av steinove

På onsdag 1.mai kl 11-18 blir Bjørn Jarle Kleppen på Overvoll Golfbane og holder VTG kurs og Pro timer. Han driver også Pro shop i Molde med et bredt utvalg av golfutstyr og er du interessert i en god handel er det mulig denne dagen etter kl 18:00. Er det noe spesielt du er interessert i så ta kontakt med han direkte senest tirsdag kveld kl 21:00 på tlf 90519705 så kan han ta med på onsdag.

Kan være et bilde av 1 person, spiller golf, golfbane og tekst


Årsmøte 2024

3. February, 2024 av steinove

Velkommen til årsmøte i Stranda Golfklubb fredag 1.mars kl 18:00 i Fjordgården.

Vanlige årsmøtesaker!


Veien til golfkurs 19.august

8. August, 2023 av steinove

Bli med på vårt neste golfkurs med oppstart 19.august.  Selv om utesesongen er på hell så har du anledning å spille på vår topp moderne golfsimulator gjennom vinteren.  Velkommen til Stranda Golfklubb!


Golfkurs for nybegynner 15.april

19. March, 2023 av steinove

Bli med på vårt Veien til golf kurs som starter 15.april med innendørs trening på vår golfsimulator.  Dette blir en kick off på årets golfsesong og du får dermed glede av å kunne spille golf gjennom hele sommeren 🙂 Du finner mer informasjon på vår hjemmeside med link til påmeldingskjema.  Velkommen til Stranda Golfklubb!


Årsmøte 3.mars 2023

22. February, 2022 av steinove

Velkommen til vårt årsmøte fredag 3.mars kl 18:00 i Fjordgården.

 • Vanlige årsmøtesaker.


Bli golfspiller i vinter

13. November, 2021 av steinove

Stranda Golfklubb har Trakman 4 golfsimulator med den nyeste rader teknologi.  Ved hjelp av denne får du masse nyttig informasjon når du skal lære eller forbedre din golfsving.  I tillegg har den over 70 golfbaner som du kan spille på.  Vi gir deg nå mulighet til å lære golf gjennom vinteren med å gå et Veien til Golfkurs som starter innendørs og som fullføres utendørs til våren.  Etter kurset er du godkjent golfspiller med lisens til å spille på baner i inn- og utland.  Gå inn på linken online påmelding og bli med.  Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon.


Klubbmesterskap

17. July, 2021 av steinove


Veien til golf starter 8.august

3. July, 2021 av steinove

Gjør som mange andre og prøv ut golf – en sosial aktivitet for alle aldersgrupper.

Her kan hele familien være sammen om en felles aktivitet.

 


Nybegynnerkurs 2021

26. May, 2021 av steinove

Årets første nybegynnerkurs er planlagt med oppstart lørdag 12.juni kl 12:00. Du finner mer informasjon og påmeldingsskjema under menyen “kurs og instruksjon”. Velkommen til Stranda Golfklubb!


Golfbana venter på deg!

26. May, 2021 av steinove

Stranda Golfklubb ønsker deg mange trivelige stunder på golfbana i år. Bli også med på noen av våre turneringer som er åpen for alle. Du finner oversikten under menyen turneringer/terminliste.


Golfsimulatoren er nå flyttet til Fjordgården i Sjøgata.

24. December, 2020 av steinove
Vi har nå etablert vår golfsimulator i Fjordgården i Sjøgata. Inngang er rett vedsiden av Mattilsynet. Du booker spilletid som tidligere og alle med sesongkort har tilgang til nøkkelboks.

Golfkurs for nybegynnere

16. June, 2020 av steinove

Golfkurs for nybegynner starter onsdag 24.juni kl 17:00 på Overvoll Golfbane. Online påmelding gjøres på vår hjemmesiden www.strandagolf.no Vær snar og meld deg på slik at du kommer med på kurset.

Golf er en sosial sportsaktivitet der hele familien kan delta. I disse Korona tider er dette et trygt alternativ – så hvorfor ikke gjøre som mange andre og prøve dette ut i år.


Årsmøte 02.06.2020

27. May, 2020 av steinove
Inviterer herved til årsmøte i Stranda Golfklubb på tirsdag 02.06.2020 kl 20:00 på Overvoll Golfbane.
Årsmøtet blir i etterkant av tirsdagsturneringen ved paviljongen.

Årsmøtesaker:
1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenning av rett innkalling og saksliste
3. Velge dirigent, sekretær og 2 medlemmer til å signere protokollen
4. Behandle årsmelding
5. Behandle revidert regnskap
6. Behandle innkomne saker og forslag
7. Fastsette medlemskontingent:
Barn/junior t.o.m. året du fyller 19 år                kr    350,-
Senior f.o.m. året du fyller 20 år                      kr    750,-
Par                                                                kr  1300,-
Familie: Par + alle barn/juniorer i familien         kr  1900,-
 
Styret ber om mulighet til å regulere medlemskontingenten en gang i løpet av året for pristilpasning i forhold til markedet.
 
8. Vedta klubbens budsjett
 
9. Velge nytt styre

AVLYST Årsmøte 13.mars 2020

11. March, 2020 av steinove
På grunn av den pågående situasjonen med Corona smitte må vi avlyse årsmøtet i denne omgang. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har mer oversikt over situasjonen.

Kontingentfaktura 2020

7. March, 2020 av admin

Kontingentfaktura for fjernmedlemmer sendes ut nå 7. og 8. mars med betalingsfrist 15. mars. Vi venter med å sende ut kontingentfaktura for lokale medlemmer til etter årsmøtet.

Er du medlem og ikke har fått faktura, så har vi sannsynligvis feil mailadresse til deg. Ta kontakt…


Golfsimulatoren er åpen!

6. November, 2019 av steinove

Stranda Golfklubb har golfsimulator tilgjengelig i Televerkbygget i Stranda sentrum.  Her kan du spille gjennom hele vinteren med et sesongkort til kr 1500,- eller en 3 timers økt til kr 150,-

Du finn mer informasjon og hvordan booke spilletid her:

Golfsimulator


Resultat klubbmesterskap stor bane

28. August, 2019 av steinove

Etter en vellykket helg på Sorknes Golfbane, Rena den 24.-25.august kan vi kåre årets klubbmestere på stor bane: Herrer brt: Jørn Gjærde, Herrer Stableford: Claus Furset, Damer Stableford: Norunn Ødegård.  Vi gratulerer!

På lørdag kveld hadde vi sosialt samvær og grilling sammen med den lokale klubben.  Og på bildet ser vi en uhøgtidlig chippekonkurranse vi hadde etter maten.  Også her reddet Jørn Gjærde Stranda sin “ære”


NVT Overvoll Invitational utsett til 4.august

29. June, 2019 av steinove

På grunn av svært dårlig værmelding med regn og sterk vind velger vi å utsette NVT Overvoll Invitational til søndag 4.august.  Vi beklager dersom dette skaper problem for noen deltakere og mener dette er en riktig avgjørelse.


Klubbmesterskap Sorknes Golfbane, Rena

28. June, 2019 av steinove

Årets klubbmesterskap stor bane er blitt flyttet til Sorknes Golfbane fordi Funäsdalen holder stengt i sommer pga. renoveringsarbeid.  Selve klubbmesterskapet holdes lørdag 24.august og søndag 25.august, men regner med at mange vil reise ned til Rena torsdag eller fredag.  Har derfor forhåndsbestilt 12 dbl rom og 4 enkeltrom på Østerdalen Hotell fra torsdag til søndag.  Pris kr 995,- for dbl rom og kr 745,- for enkeltrom.  Vi har forhandlet frem en gunstig greenfee på kr 350,- pr dag.  Håper mange har anledning til å sette av denne helgen.  Påmelding til stein.ove.helstad@hotmail.com innen 4.august.  Meld fra: navn, ankomstdag, romtype, antall greenfee.  Bilde: innspill på hull 18 sett fra klubbhuset.


Veien til golf – nybegynnerkurs

10. June, 2019 av steinove

Stranda Golfklubb arrangerer Veien til golfkurs (VTG) så snart vi har 4 deltakere eller mer.  Gå inn på vår online påmeldingsside http://strandagolf.no/kurs-og-pro/pamelding/ og skriv i merknadsfeltet når det passer for deg å starte.  Kurset går over 12 timer der 9 timer er praktisk øvelser på golfbane  + 3 timer med teori.  Det er ingen praktisk eller teoretisk prøve og etter kurset er du godkjent golfspiller med spillelisens og medlem i Stranda Golfklubb.  Velkommen til oss!


Trener 1 utdanning

4. May, 2019 av steinove

Stranda Golfklubb søker etter engasjert person som ønsker å tilrettelegge for golfaktivitet i klubben.

Trener 1 er første nivå i trenerløypa. Fokus er på innlæring og deltakelse. Trener 1 er starten for alle som ønsker å påbegynne en trenerutdanning og bli frivillig trener i klubben.

Mål:

 • Kunne legge til rette aktivitet for barn, unge og nybegynnere
 • Kunne legge til rette for et trygt, spennende og godt sosialt miljø og ivareta den enkeltes behov.
 • Kunne lære bort grunnleggende tekniske ferdigheter.

Program:

 • To helgesamlinger à 3 dager med 45 timer undervisning. I tillegg 45 timer praksis i egen klubb, e-læringsmoduler og avsluttende kunnskapsprøve.
 • Klubben vil dekke utgifter i forbindelse med kurs og reise.  Ta kontakt med klubbens leder for mer informasjon.

Ta med en venn

4. May, 2019 av steinove

Årets vervekampanje heter “ta med en venn”.  Det er da tilrettelagt for at du kan ta med en venn på en 9-hulls golfrunde GRATIS og uten forpliktelser.  Dere fyller ut en registrerings blankett og denne fungerer da som greenfee.  Dere finner denne i benken hvor det ligger scorekort.  Trenger dere golfutstyr så finner dere det på samme sted.

Ta dere god tid på banen og la din venn få prøve så mye han ønsker og informer om golfspillets regler.  En kaffikopp underveis er bare koselig.  Golfklubben vil ta kontakt med din venn i etterkant og høre om det er interesse for å gå nybegynnerkurs.  Ha en trivelig stund på golfbanen i lag.


Åpen dag på golfbana

4. May, 2019 av steinove

Stranda Golfklubb arrangerer åpen dag på golfbana søndag 2.juni kl 13:00 – 17:00.  Du vil her få prøve å slå golfballer på driving range (øvelsebanen) og få informasjon om golfsporten.  Alt GRATIS!

Dersom du vil ta et nybegynnerkurs i golf (Veien til golf) så starter det torsdag 6.juni kl 17:00.    Du finner mer informasjon om våre kurs på:

Veien til Golf

Velkommen til Stranda Golfklubb.


Golfkurs for nybegynnere

18. April, 2019 av steinove

Stranda Golfklubb har årets første golfkurs for nybegynnere (Veien til Golf) med oppstart torsdag 6.juni kl 17:00.  Kurset går over 12 timer hvorav 9 timer er praktisk instruksjon på golfbanen.  Ta med en venn/kollega/familemedlem og start en aktivitet du vil ha glede av livet ut.

Du finner mer informasjon og påmeldingsskjema på:

Veien til Golf


Årsmøte 8.mars kl 18:00

12. February, 2019 av steinove

Det blir årsmøte i Stranda Golfklubb i Orkla Foods Norge AS sine lokaler i Kyrkjegata 45.

Fredag 8.mars 2019 kl 18:00

Årsmøtesaker:
 • godkjenne de stemmeberettige
 • godkjenning av rett innkalling og saksliste
 • velge dirigent, referent og 2 medlemmer til å signere protokoll
 • behandle årsmelding
 • behandle revidert regnskap og budsjett
 • fastsette medlemskontingent 2019
 • behandle innkomne forslag
  • oppdaterte vedtekter i Stranda Golfklubb
  • ny avtale mellom Stranda Golfklubb og Overvoll Baneselskap DA
  • andre innkomne forslag
 • valg av styre, varamedlemmer, revisorer og valgnemnd

Den som ønsker kan få tilsendt de nye vedtektene og avtalen med baneselskapet i forkant av årsmøtet ved å henvende seg til: stein.ove.helstad@hotmail.com

Etter årsmøte inviteres alle til middag på Stranda Hotell (den enkelte betaler selv).

Ber om at de som vil være med på middag gir beskjed til: stein.ove.helstad@hotmail.com senest mandag 4.mars


Nattgolf fredag 28.sept. AVLYST!

26. August, 2018 av steinove

Nattgolf

Etter mørkets frembrudd tasser vi ut på golfbanen og spiller med selvlysende baller.  Vi spiller fourball stableford og legger vekt på det sosiale.

To spillere danner side og spiller hver sin ball. Sidens beste resultat på hvert hull teller

Påmeldingsavgift kr 300,-/150,-


Golfkurs starter 12.august

31. July, 2018 av steinove

FAMILIEN

Vårt neste Veien til Golfkurs for nybegynnere starter søndag 12.august kl 13:00 på Overvoll Golfbane. Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her på vår hjemmeside.  Golf er en aktivitet for hele familien og du vil ha glede av den hele livet.  Velkommen til Stranda Golfklubb.


Klubbmesterskap liten bane

31. July, 2018 av steinove

Golf vinner

Klubbmesterskap liten bane vil i år gå over 2 dager på Overvoll Golfbane.  Første runde starter fredag 10.august kl 17:00 og påmelding er ved oppmøte senest kl 16:30.  Andre runde går lørdag 11.august med oppstart kl 11:00.  Deltakeravgift er kr 200,- og det blir premieutdeling umiddelbart etter gjennomført runde 2.  Velkommen alle medlemmer i Stranda Golfklubb.


Veien til Golf kurs

19. June, 2018 av steinove

veien-til-golf-ungdommer

Stranda Golfklubb vil gjerne hjelpe deg i gang med golf.  Så snart vi har min.4 kursdeltakere kjører vi igang.  Har du noen i familien, venner, kollegaer som har samme ønske så er dere raskt i gang.  Meld deg på gjennom vår online påmeldingsskjema på vår hjemmeside.  Velkommen til noen hyggelige stunder på golfbana!


Meld deg på i dag

4. June, 2018 av steinove

FAMILIEN

Ta et valg og start med en aktivitet som du kan dele med hele familien.  I golf kan du spille sammen mikset uavhengig av alder og kjønn.  En fin mosjons aktivitet som varer livet ut.


Golfbana er åpen

11. May, 2018 av steinove

h6FraSkogenXLDa er årets golfsesong i gang  på Overvoll Golfbane.  Klubben utførte en stor dugnadsinnsats 7.-8.mai med klargjøring av banen og forholda seg lovende ut for den kommende sesongen.  Ta turen og prøv den ut.  Se også terminlisten for året turneringer.


Åpen dag 2.juni 2018

1. May, 2018 av steinove

instruksjon barn

 

På åpen dag vil du få instruksjon på Driving Range (øvelse område) og  gjøre deg kjent med den flott golfbana vi har på Overvoll.  Golf er en aktivitet for hele familien.  Bli med på Veien til Golf kurset for nybegynner med oppstart lørdag 9.juni.   Se nærere på kurs sida vår for påmelding.


Årsmøte 2017. 29. mars

4. March, 2017 av admin

Velkommen til årsmøte onsdag 29. mars i kantina på Langlo AS
årsmøte


Årsrevisjonen er ferdig

17. January, 2017 av admin

SmilefjesMTommel
Handicaprevisjon er nå utført. Lykke til med handicapet i kommende sesong.


Begynnerkurs 9. juni 2018

26. May, 2016 av admin

golfinstruksjon-533x400

Første Veien til golf -kurs i år, 2018, starter 9. juni. Ta kontakt for mer informasjon. Se også vår kursside


Årets første green-klipp i ettermiddag!

6. May, 2016 av admin

Da er første green-klipp unnagjort, kom og spel og gled dykk med oss over sesongstart! Greenane har overvintra veldig fint i år, så det ligg an til ein bra sesong. Klippehøgde vart sett til 6,5 mm. Nokre greenar har vore snøfrie lenge og kome godt i gang, andre har hatt snø lenger. 8-aren hadde mykje snø for 5 dagar sidan, og det låg då også ei lita snøfonn i bakkekanten på 1-aren. Så der er det naturleg nok ikkje særleg grønt enno.

Drivingrangen er open og har vore i bruk fleire dagar og kveldar allereie.

Det vert kalla inn til dugnad no i neste veke, så då vert greenane lufta, vertikalskorne og dressa – så fram til då vil det vere litt ujamt her og der, men kom gjerne og ta første runde i helga. Vi set ut kaffe og vafler. Velkomne skal de være!

Mvh team Overvoll

 

førsteGreenklipp2016


Årsmøte 11.03.16

6. March, 2016 av steinove

årsmøte

Det vert kalla inn til årsmøte i Stranda Golfklubb fredag 11.03.2016 kl. 18:00 på Stranda Hotel (møterom 5. etg.).
Som tradisjonen no tilseier et vi middag og har sosialt samvær etter årsmøtet (kl. 19:00). Då treng Per Tore tilbakemelding frå dei som vil delta på middag innan onsdag 09.03.2016 kl. 14:00.  Tlf 92463119

Årsmøtesaker:

 1. Godkjenning av rett innkalling og saksliste
 2. Velge dirigent og sekretær
 3. Behandle årsmelding
 4. Behandle revidert regnskap og budsjett
 5. Behandle innkomne saker og forslag

Velge nytt styre


Ny dato for Nattgolf er 25.september

18. September, 2015 av steinove

IMG_6248

 

Vi arrangerer Nattgolf fredag 25.september kl 20:00 på Overvoll Golfbane. Påmelding til Per Tore Fause, tlf 92463119 eller mail per.tore@langlo.no innen onsdag 23.september.  En sosial turnering der vi går i hop i lag og spiller Texas Scramble.

 


Champagne på tirsdag

14. April, 2015 av admin

Gladnytt!!! Fylkesmannen avslo skytterlagets ekspropriasjonsforsøk. Vi håper skytterlaget gir seg med dette, og at februar 2018 blir endelig punktum. Sitat: “Fylkesmannen avslår søknad frå Stranda skyttarlag om samtykke til oreigning”. Dette er den viktigaste setninga i et 7 sider langt dokument frå Fylkesmannen. I dag drikk vi Champagne og ser fram mot stille og fredelige turar på golfbana på Overvoll.

SkålForFylkesmannen


Årsmøte 13.febr. kl18:00

18. January, 2015 av steinove

 

 

 

 
årsmøteInviterer herved til årsmøte i Stranda Golfklubb.

 

Dato: 13.februar kl 18:00

 

Sted: Orkla Foods Norge sine møtelokaler i Kyrkjegata 45

 

 

 

 

 

Årsmøtesaker:

 

1. Godkjenning av rett innkalling og saksliste

 

2. Velge dirigent og sekretær

 

3. Behandle årsmelding

 

4. Behandle revidert regneskap og budsjett

 

5. Behandle innkomne saker og forslag

 

6. Velge nytt styre

 

Saker til behandling må være kommet til styre seinest 2 uker før årsmøtet.


Hello World!

8. November, 2014 av steinove

This is my first WordPress post…


Golfsimulator

3. November, 2014 av steinove

golf vinterturneringDu er velkommen til å spille på vår golfsimulator som er plassert i
Televerkbygget – rett ved siden av brannstasjonen.  Denne har den nyeste
teknologi innen høyhastighetskameraer som overvåker og registrer bevegelsene til
ball og kølle.  Golfsimulatoren er nyinnstallert i desember 2011 og du har 40
baner å velge i mellom.

Se mer informasjon om priser og booking av spilletid her: http://strandagolf.no/golfsimulatoren/

Også i år kjører vi en “Vinterturnering” på golfsimulatoren der du spiller 2 baner pr måned (nov.-mars) og vi premierer de 3 beste i brt.slag og nettoslag.  Du melder deg på i Televerkbygget.  Deltakeravgiften er kun kr 150,-


Belek 2014

29. September, 2014 av steinove

Belek 2014 på Nobilis banenOgså i år hadde Stranda Golfklubb en fantastisk golftur til Belek i Tyrkia i uke 39.  Vi spilte på tilsammen 5 forskjellige baner: Pasha, Sultan, Nobilis, Pines og Faldo.  Asbjørn Langlo ble “Tyrkia Mester” både i brt. og stableford, mens Olav Lillebø tok 1 pl. i Puttekonkurransen etter sammenlagt resultat gjennom uken.  Tilsammen var vi 12 golfere og 8 partnere/følge som var med og utfra gode tilbakemeldingene  så blir det planlagt med ny tur neste år.  Vi bodde på Cornelia Dimond Hotel som er et 5-stjernes hotell med all inclusive og vi hadde det “topp” på alle måter.

Resultatlistene finner du her:

http://strandagolf.no/turneringer/turneringsresultat/

 


9 hullsbanen er slopet

14. September, 2014 av steinove

2014 9 hulls bane web

Da har vi endelig fått slopet vår nye 9 hullsbane.  Ta turen til Overvoll og nyt det flotte høstværet vi har for tiden og prøv ut den nye handicap tabellen.


Overvoll Invitational 2014

14. September, 2014 av steinove

Overvoll_Invitational_2014

Overvoll Invitational ble i år arrangert 13.september og dette var også årets avslutningsturnering i Nord Vest Tour (NVT).   Det var 24 spillere som fikk prøvd ut den nye 9 hullsbanen som nettopp er blitt slopet.  Ikke overraskende ble det Ole Magnus Orlien som tok vandrepremien i herreklassen, mens Thomas Hove var best i Stableford.  I dameklassen tok Anne Marie Dahl både brutto og stableford og fikk dermed første napp i den nye vandrepokalen for damer.  Stranda sin lokale junior vant brutto og stableford i Juniorklassen.  Stranda Golfklubb gratulerer og ønsker alle velkommen tilbake også neste år!


Klubbmestere 2014

1. September, 2014 av steinove

Golf vinner

Stranda Golfklubb hadde i år sitt Klubbmesterskap stor bane i Funäsdalen, Sverige den 30.-31.august.  Og i år hadde vi rekordmange deltakere i både herre-, dame- og juniorklassen og banen var i flott stand.  Som vanlig reiste de fleste allerede på torsdag for å ha 2 dager med innspill i denne prestisjefylte turneringen.

Årets Klubbmestere vart:

Herrer: Asbjørn Langlo

Damer: Norunn Ødegård

Junior: Andreas Siem

 

I tillegg deltok alle i Stableford med følgende vinnere:

Herrer: Asbjørn Langlo

Dame: Norunn Ødegård

Junior: Stian Andersen

Klubben gratulerer og takker alle som var med å gjorde dette til en trivelig weekend.

Du finner fullstendig resultatliste her:  http://strandagolf.no/turneringer/turneringsresultat/


Nattgolf fredag 5.september kl 21:00

26. August, 2014 av steinove

nattgolf

Da er det klart for årets morsomeste turnering.   Etter mørkets frembrudd tasser vi ut på bana med selvlysende golfballer og ellers bare månenlys.  Vi spiller fourball stableford og legger vekt på det sosiale.  To spillere danner side og spiller hver sin ball. Sidens beste resultat på hvert hull teller.  

 

Påmeldingsavgift kr 250,-/150,-  (over 20 år/under 20 år)

Send SMS påmelding til Stein Ove Helstad, mob.nr 47295589

Eller mail: stein.ove.helstad@hotmail.com


Golf, yoga og raw food

22. August, 2014 av admin

Arrangement 23.august, “Golf+Yoga+Raw Food”. Frå kl 13- ca 18:00.
Vi ynskjer oss TESTPERSONAR til vårt nye tilbod i Stranda Golfklubb!
Antall: Maks 10 deltakarar! (Vi har no KUN ein plass ledig!)
Adr: Overvoll gård/golfbane, RV 60 i Strandadalen
Oppstart: kl 13 på YogaLoftet på Overvoll Gård, instruktør Merete Myklebust.
Golf Pro Leslie Stewart underviser i golf frå ca kl 14:30-17:30. Vi avsluttar det heile med ein tre retters Raw Food middag på Overvoll gård!

Pris: Arrangementet er sponsa av Klubb og Baneselskapet. Du betaler KUN ein eigenandel på kr 450,-!
Meld deg på og du er såleis med på å gje di stemme og moglegheit til å forme eit framtidig innovativt tilbod i Stranda golfklubb!

Påmelding: Stein Ove Helstad (sms: 47295589) eller Hege Kristin Hansen
(sms: 40457062)

GolfOgYoga


Gruppetreninger etter ferien

8. August, 2014 av steinove

IMG_0351

Da er sommerferien over for de fleste og vi starter opp igjen med Gruppetreningene på mandag kvelder med følgende datoer: 11.aug, 18.aug og 25.aug

Herregruppe 1 kl 16:50

Damegruppe 1 kl 17:40

Herregruppe 2 kl 18:30

Damegruppe2 kl 19:20

Velkommen til trivelige kvelder med golf på Overvoll!


Klubbmesterskap stor bane

1. July, 2014 av steinove

 

IMG_0398

Stranda Golfklubb har tradisjon for å reise til Funäsdalen i Sverige og arrangerer Klubbmesterskap stor bane siste helgen i august.  I år er påmeldingsfristen 12.august og vi håper mange finner anledning til å være med.  Vi har en golfpakke med 3 overnattinger, halvpensjon, greenfee og deltakeravgift på kr 3200,- (kr 2800,- for partner/ektefelle som blir med på turen og som ikke skal delta i Klubbmesterskapet).  Send mail til stein.ove.helstad@hotmail.com eller send SMS til 47295589.

Årets Klubbmester på hjemmebane som ble arrangert 28.-29.juni ble Jørn Gjærde i Brt.slag og Claus Furset i Stableford klassen.  Vi andre satser på revansje i Sverige.


Ny dato Klubbmesterskap liten bane

10. June, 2014 av steinove

golfutslagEtter forslag fra mange av våre aktive spillere blir Klubbmesterskap liten bane flyttet til 28.-29.juni og vil da gå over 2 dager.  Dette er en turnering der vi spiller både Brt slag og Stableford konkurranse og alle er med i begge klasser.  Sett av denne helgen til å kåre vår Klubbmester på hjemmebane.

 


Pro time på lørdager

6. June, 2014 av steinove

Leslie Leslie Stewert er hver lørdag på Overvoll og holder instruksjon.  Benytt anledningen til å bestille din egen Pro time ved å kontakte Stein Ove Helstad på tlf 47295589 eller mail: stein.ove.helstad@hotmail.com

Dette er et tilbud der Leslie tilpasser seg til dine ønsker.  Er det noe konkrete øvelser du vil ha instruksjon i –  eller gå noen hull på banen?  Vi kan lage et treningsprogram med mål og delmål for at du skal komme til Next Level.  Timene kan tilpasses til 1-4 personer i gangen og du finner prislisten her http://strandagolf.no/kurs-og-pro/instruksjon-2/

 


Golf instruksjon mandag kvelder

18. May, 2014 av steinove

Bilde300

 

 

Første gruppetrening med vår Golf Pro Leslie blir i år 26.mai   Disse kveldene legger vi vekt på de grunnleggende teknikkene GOBBS (grep, oppstilling, balanse, ballplassering og sikte) i grupper på a`6 deltaker og det koster kun kr 800,- for hele sesongen (min. 8 kvelder).  Noen plasser fortsatt ledig så ta kontakt snarest om du ønsker å være med.   Påmelding til stein.ove.helstad@hotmail.com eller tlf 47295589

Det er også mulig å bestille individuell tilpasset instruksjon med Leslie på lørdager etter kl 14:00.


Greenene våre

18. May, 2014 av admin

Neste helg får vi besøk av greenkeeperen som vi har knyttet kontakt med i Bergen, som skal hjelpe oss litt selv utover i sesongen, og som vi leier inn banemann fra. Han kommer da, sannsynligvis sammen med broren, som også er greenkeeper. De skal da hjelpe oss med å vertikalskjære, overså, toppdresse og vibratorrulle greenene.

 

VERTIKALSKJÆRING

Som de fleste har merket har vi ennå ikke vertikalskåret banen, noe vi normalt ville gjort nå for å få jevnere greener. Dette er etter råd fra greenkeeperen, fordi vi ikke har godt nok utstyr ennå. Vi kjøper ny greenklipper og tilhørende vertikalsjæringsaggregater med bredere kniver. Dette vil gi bredere spor, og dermed mulighet for å så i sporene på en bedre måte. Vertikalskjæring er en tøff operasjon for gresset, og vi kan derfor ikke vertikalsjære nå med det utstyret vi har, når det skal vertikalskjæres neste helg.

 

TOPPDRESSING

Dressesanden som ble kjøpt tidligere er ikke god nok, og inneholder altfor mye stein. Mye steiner opp til 3 mm og en del opp til 5 mm. Det er helt ødeleggende for greenklipperen, og gir også ujevn ballbane. Dette er egentlig dressesand for fairwayer. Vi har bestilt ny dressesand (4 tonn foreløpig) som kommer i storsekk i morgen, mandag. Men vi kan fortsatt ikke toppdresse før neste helg, fordi toppdressingen skal ligge oppå gressfrøet som skal såes neste helg.

 

VIBRATORRULLER

Vi kommer etter all sannsynlighet også til å kjøpe vibratorruller – det er vel litt luksus og kanskje ikke noe vi normalt ville kjøpt, men de kommer i denne sammenhengen inn som en del av pakken med vertikalskjæringsaggregatene.

 

BØRSTER

Vi skal forsøke å bygge børste-slep til bruk i forbindelse med såing og toppdressing. Det skal være betydelig bedre enn dressnettet som vi har. Vi får konstruksjonstegninger fra greenkeeperen og håper vi skal få dette til før neste helg.

 

SPRØYTING

Jeg har rådført meg med Grønt AS rund sprøyting mot ugress, men har ikke fått noe svar ennå. Hovedproblemet som bekymrer meg er at vi har en betydelig mengde kystsmåarve i greenene. Disse ser ut som småvokst gress, men er altså ikke det. Dersom vi sprøyter mot ugress, ”risikerer” vi å ta livet av kystsmåarven også. Og det er kanskje fint på lang sikt, men på kort sikt betyr det betydelige flekker med død green, og jeg tror ikke det er det vi trenger akkurat nå. Når vi får noen svar får vi diskutere, greenkeeperen fra bergen, baneselskapet og anleggsgruppen i klubben hva vi skal gjøre med akkurat dette konkrete problemet.

 

Jeg forstår at mange er utålmodige etter å få bedre greener, og har all forståelse ønsket om bedre ballbaner. Men vi venter nå til vi får kyndig hjelp, for å unngå flere tabber med greenene. Jeg er ganske sikker på at greenene skal komme i god skikk i år. Jeg vet heller ikke nøyaktig når vi greenene i topp stand igjen. Greenkeeperen er veldig optimistisk, men har unnlatt å komme med datoer.

 

Vennlig hilsen oss i baneselskapetgras


Demo dag TaylorMade

14. May, 2014 av steinove

Demodag TaylorMadeVelkommen til Demo-dag med TaylorMade på søndag 25.mai kl 12-15.  Carl Christian Waagø-Hansen kommer til å være tilstede og vise frem hva TaylorMade kan tilby av golfutstyr.  Går du med tanker om å skifte golfkøller, så er dette riktige tidspunktet å få god veiledning i dine valg.  Eller kanskje du bare er nyskjerrig på det nyeste innen golfkøller, så får du en anleding å prøve dette ut på Driving Rangen på Overvoll uten forpliktelser.  Velkommen til alle interesserte!

Dersom du tar kontakt med Stein Ove Helstad i forkant, kan du få bestille eget tidspunkt der vi går igjennom spesifikk kølletilpasning for deg.  Send en mail på stein.ove.helstad@hotmail.com  så ordner vi det.

 


Foto album golfsesongen 2014

13. May, 2014 av steinove

fotoalbumBli med på å samle golfminner fra årets sesong. Thomas Hove vil i løpet av sesongen samle sammen bilder fra årets aktiviteter for å lage en fotoalbum som kan selges til medlemmer i klubben ved utgangen av året.   Et stålende initiativ som vi tror mange vil sette pris på.  Du er herved oppfordret til å sende inn bidrag – alt av interesse.

Hans E-mail adresse er:      thomas@norpost.net

 


9 hulls bane

12. May, 2014 av steinove

9 hulls bane

Da kan vi presentere vår nye 9 hulls bane som i løpet av sommeren vil bli sloopet.  Vi kan stolt si at dette er en kompakt og spennende bane på par 62.  Korte avstander fra green til neste utslag gjør den effektiv å spille.  Og la deg ikke lure av at den har mange par 3 hull – her er nok av utfordringer!

PS! trykk på bildet for å laste ned med riktig proporsjoner.


Økt aktivitet i 2014

12. May, 2014 av steinove

 

 

 

 

IMG_0287

 

Klubben la frem årets aktvitetstilbud til sine medlemmer på møte i Storfjord Kulturhus i kveld. Det satses på flere hold: På anleggssiden blir det engasjert greenkeeper og utviding til 9 hulls bane. Av aktviteter kan nevnes: flere Veien til Golf kurs enn tidligere år, Torsdags golf med fokus på lagspill og ivaretakelse av nye spillere, Golf Pro tilbudet utvides til 2 dager i uken (mandag og lørdag) med mulighet både for gruppetrening og individuell tilpasset instruksjon. På den innovative siden vil klubben i år prøve ut Yoga & Golf over 2 lørdager. Dette blir spennende!


Medlemsmøte 12.mai

6. May, 2014 av steinove

 

årsmøte

Det blir medlemsmøte på måndag 12.mai kl 19:00 i Storfjord Kulturhus.  Styret har lagt ned store planer for å skape et utvidet aktivitetstilbud til våre medlemmer i 2014 og håper at så mange som råd kommer for å få førstehånds informasjon.  Temaer blir bla. utviding til 9 hullsbane, nye Pro tilbud, Veien til Golf kurs, Yoga & golf, golfturer 2014 ++


Stor dugnadsinnsats

6. May, 2014 av steinove

 

 

 

 

 

 

 


IMG_0256

På måndag var det stor dugnadsinnsats på Overvoll Golfbane og heile 15 personer møtte fram for å klargjere bana til årets sesong.  Rydding av skog, fylle sand i bunkere, lage nye utslag til 9 hulls bane, klipping av greener var noen av oppgavene som blei utført.  Klubben har tatt på seg å ferdigstille 9 hulls bane i løpet av sesongen og medlemmane gler seg veldig.

 


Tirsdagsturneringen 2014

6. May, 2014 av steinove

driver utslagEn mild vinter gjer at vi kan starte rekord tidlig på Overvoll i år.  Tirsdagsturnering starter derfor opp 6.mai kl 17:00 og fortsetter gjennom hele utesesongen.  Det er fortsatt en del skader på greenene etter barfrost vinteren 2012/13, men dugnadsgjengen har gjort en fantastisk innsats allerede.  Så leit fram golfkøllene og bli med!


Årets terminliste

23. April, 2014 av steinove

golfslag

 

Da er årets Teminliste lagt ut på hjemmesiden.  Ta en titt og planlegg hvilke turneringer du ønsker å prioritere i år.  Her er varierte konkurranse former både brt.- og nettoslag, stableford, match og flaggturnering.  Nytt i år er Torsdagsgolfen som har fokus på det sosiale fremfor konkurranse og der vi spiller forskjellige lagspill ( f.eks Scramble, Four Ball).  I år blir “Klubbmesterskap stor bane” lagt til Funäsdalen siste helgen i august.  Håper så mange som mulig kan prioritere å delta her.  Oppforderer også våre medlemmer til å delta på Nord Vest Tour, som er en samarbeidstour vi har med 8 andre naboklubber.  Stranda har i år avslutningsturneringen i Nord Vest Tour  på Overvoll den 13.september og vi regner da med 50-60 deltakere.


Årsmøte fredag 14.februar

15. January, 2014 av steinove

 

 

Inviterer herved til årsmøte i Stranda Golfklubb.

Dato: 14.februar kl 18:00

Sted: Orkla Foods Norge sine møtelokaler i Kyrkjegata 45

 

 

 

Årsmøtesaker:

1. Godkjenning av rett innkalling og saksliste

2. Velge dirigent og sekretær

3. Behandle årsmelding

4. Behandle revidert regneskap og budsjett

5. Behandle innkomne saker og forslag

6. Velge nytt styre

Saker til behandling må være kommet til styre seinest 2 dager før årsmøtet.

———————————————————————

Etter årsmøtet håper vi at mange har anledning til å være med på en sosial samling med middag på Biffhjørnet.

Det serveres:

 Grillet biff steak med sesongers grønnsaker og bearnaise saus
***
Sjokolade kake (brownie) med nøtter, karamell is og vaniljesaus
***
Kaffe eller te
(meny er inkl. salat, pommes frites og fløte poteter)
Pris: kr 305,- (drikke kjøpes etter eget ønske)
Påmelding til middagen gis til Stein Ove Helstad, stein.ove.helstad@hotmail.com
innen torsdag 13.februar.
Velkommen!

Golfsimulator

24. October, 2013 av steinove


Hold golfsvingen vedlike gjennom vinteren og du vil se gode forbedringer til våren!

Stranda Golfklubb har en topp moderne golfsimulator som du kan leie.  Du finn mer informasjon og priser på vår hjemmeside http://strandagolf.no/golfsimulatoren/

Bestilling av spilletid gjøres enkelt i vår online kalender  http://strandagolf.no/golfsimulatoren/simulatorbooking/


Nattgolf 20.september

12. September, 2013 av steinove

På fredag 20.september kl 20:00 arrangerer vi den populære nattgolf turneringen.  Etter mørkets frembrudd tasser vi ut på golfbanen og spiller med selvlysende baller.  Vi spiller fourball stableford og legger vekt på det sosiale. Pris senior kr 250,- Under 20 år kr 150,- Påmelding til Stein Ove Helstad innen torsdag 19.september.


Tirsdagsturneringen starter kl 16:30

8. September, 2013 av steinove

Høsten er kommet og vi må flytte turneringsstart på de 2 siste tirsdagturneringene til kl 16:30. Gjelder tirsdag 10. og 17.september.

 


Klubbmestere 2013

29. August, 2013 av steinove

Etter en fantastisk flott langhelg 22-25.aug i Funesdalen, Sverige kan vi konstantere at den yngre generasjonen nå har overtatt tronen i Klubben.  Lars Helge Overvoll vant Brt.slag Herreklassen og Anette Helstad i Dameklassen.  Det var spenning til alle var kommet inn etter 2.runde på søndag ettermiddag og det var små variasjonen blandt de beste.

Per Tore Fausa tok en “komfortabel” seier i Stableford konkurransen etter også ha ledet etter første dag.  Men, fra 2. plass og nedover var det tett konkurranse.

 

 

Det var i år 4.gang vi reiste til Funesdalen for å arrangere Klubbmesterskap og denne gangen klaffet alt perfekt både med været, banen og spennende konkurranse.  Ekstra hyggelig var det at flere hadde med seg sin partner og vi koste oss med god mat og drikke på kvelden.  På lørdag kveld arrangerte Magny og Hallvard musikk qvis.  Tusen takk til alle som bidro til en hyggelig Klubbtur.

 

Alle resultatene finner dere her

http://strandagolf.no/turneringer/turneringsresultat/


Yoga på loftet!

13. August, 2013 av admin

Har du lyst å være med på torsdagstreningen vår på Loftet? Merete Myklebust frå Valldal held Yoga hos oss eitt par torsdagar til før vi stenger for sesongen på Overvoll. YOGA med Merete på Loftet er ein flott opplevelse! Drop Inn pris: 150,- for 1,5 time. Velkomen til GOD TID, GOD ATMOSFÆRE og GOD PUST. Vi fyrer opp i peisen og åpnar dørene 5/9 og 12/9 kl 18:30. Ta kontakt med: hegekristinhansen@gmail.com eller tlf/sms: 40 45 70 62
Velkommen!


Green 8

10. August, 2013 av steinove

Torsdag kveld var det stor dugnadsånd på den nye green 8 med heile 10 frivillige.  Den ble da raka, plukka stein og komprimert.  Ekstra trivelig var det med dei gode vafflene som Norunn hadde laga til oss (:

Samtidig fikk vi hogd vekk einer i stien opp til utslag 9 slik at det nå er klart for gravemaskin.

På lørdag vart greenen sådd og ferdigstillt.  Da håper vi på en fin veksteriode utover høsten


Gruppetreninger

10. August, 2013 av steinove

 

Da starter vi opp igjen med Gruppetreningene med Leslie på mandag 12.august.  Herregruppe 1 kl 17:00, Juniorer kl 17:50, Damegruppe kl 18:40 og Herregruppe 2 kl 19:30

Vi planlegger med 3 mandagskvelder denne høsten: 12.aug, 19.aug og 26.aug.

Velkommen!


Klubbmesterskap i Funesdalen

27. July, 2013 av steinove

 

Stranda Golfklubb arrangerer i år Klubbmesterskap stor bane i Funäsdalen, Sverige, den 22.-25.august. Pris som inkluderer 3 overnattinger, halvpensjon, 3 retter festmiddag på lørdag kveld, golf så mange runder du ønsker og deltakeravgift er kr 3000,- pr person (kr 2500,- for partner som ikke spiller golf)

Påmelding til Stein Ove Helstad, tlf 472 95 589 eller mail stein.ove.helstad@hotmail.com innen 4.august.

Klubben har ved flere anledninger benyttet dette stedet til Klubb…mesterskap og vært veldig fornøyd. Ta med din partner og kombiner dette med noen trivelig dager i sammen med oss.

Vi bruker privatbiler til reisen og turen tar ca 6 timer fra Stranda.

Gå også inn på vår Facebook side og se bildealbum fra tidligere turer vi har hatt dit

https://www.facebook.com/Strandagolfklubb/photos_albums

Ta kontakt dersom du trenger mer informasjon!


Overvoll Invitational/Nord Vest Tour avlyst

15. July, 2013 av steinove

Vi må desverre meddele at vi i år må avlyse årets Overvoll Invitational, som er en del av Nord Vest Tour.  Golfbanen fikk i vinter omfattende skader og det har ikke lykkes oss å få reparere denne tilfredsstillende.  Regner med at vi kommer sterkere til nest år.


Flaggturnering 22.juni

15. June, 2013 av steinove

Stranda Golfklubb inviterer til *Flaggturnering på lørdag 22.juni med start kl 14:00.
Møt opp senest kl 13:45 for registrering.
 
Fra kl 18:00 er det samling i partyteltet og jonsokbål.  Ta derfor med grillmat og ønsket drikkevare til – Stranda Golfklubb har gassgrill som er til fri benyttelse.  Dette er også avslutningskvelden for ART Week og det kan by på overraskelser.
Velkommen.
 
PS! Om du ikke ønsker å delta på golfturneringen, så håper vi du finn det interresant å delta på den sosiale delen på kvelden.
 

 

*Flaggturnering

 Startavgift kr. 150,-
+ greenfee avgift for dei uten årskort
Slagspill konkuranse med handicap.
Hvor hver spiller får utdelt et flagg. Når spilleren har brukt alle sine slag (banens par + spillerhandicap) plasseres flagget der hvor ballen ligger.
Hvis en spiller ikke har brukt alle sine slag etter 18 hull, fortsetter spilleren på hull 19 osv. inntil alle slag er brukt.
Den som kommer lengst vinner.Hvis en spiller med sitt siste slag slår OB, plasseres flagget på det stedet hvor slaget ble slått fra.

Tirsdagsturnering starter 11.juni

9. June, 2013 av steinove

 

Velkommen til årets første runde Tirsdagsturnering den 11.juni kl 17:00 på Overvoll.
På grunn av reprasjon av greenene må vi bruke provisoriske greener og runden er derfor ikke hcp tellende.
Mer utfyllende informasjon vil bli gitt ved start så møt opp i god tid.
PS! God værmelding til tirsdag!


Status golfbana

12. May, 2013 av steinove

Overvoll Golfbane har i vinter fått hard medfart pga barfrost og vi har i samråd med Baneselskapet valgt å etablere provisoriske greener inntil vi har fått reparert og sådd opp igjen de faste greenene.  Nå håper vi på varmere vær slik at naturen skyter fart og at denne perioden blir så kort som mulig. 

Med de tiltak som er gjort er det fullt mulig å trene på banen – så bare ta fram golfkøllene fra vinteropplag og kom innom.

 

 

 


Vintertunering i golfsimulatoren

3. May, 2013 av thomas

Vinterens golftunering i simulatoren er no avslutta, det vart Per Christian Siem og Thomas Hove som vant kvar si klasse.

Per Christian Siem vant Bruttoslag klassa, mens Thomas Hove vant nettoslag klassa.

Resultatliste:

 

resultat brutto r1 r2 r3 r4 r5 r6 r7 r8 r9 r10 total
pc siem 74 72 64 75 75 74 79 74 76 66 729 1
sven ove l 72 80 72 70 76 82 77 75 69 76 749 2
thomas h 78 78 74 77 81 78 77 84 68 77 772 3
asbjørn l 72 79 74 79 85 80 77 83 80 78 787 4
eivind v 87 93 76 78 73 83 77 71 79 73 790 5
pt fausa 82 81 79 78 82 81 83 73 80 78 797 6
stein ove h 85 80 72 82 83 84 76 83 86 94 825 7
einar d 86 87 80 80 84 86 92 81 77 76 829 8
einar l 78 91 92 93 82 82 83 91 83 77 852 9
claus f 81 88 83 88 90 92 87 80 83 86 858 10
kolbein l 91 103 77 81 93 86 86 83 84 87 871 11
magnar b 96 91 77 87 99 97 85 86 92 81 891 12
cacilie d 90 96 85 90 96 96 84 93 79 809
andreas siem 102 96 101 99 114 512
arnfinn siem 126 111 105 126 118 586
johan f 74 83 76 81 85 399
olav l 90 92 92 75 89 89 81 608
resultat netto r1 r2 r3 r4 r5 r6 r7 r8 r9 r10 total
thomas h 64 67 65 70 75 72 71 78 62 74 698 1
pt fausa 69 66 68 68 73 72 74 64 74 72 700 2
claus f 59 71 67 71 75 77 72 65 71 73 701 3
eivind v 73 78 61 67 64 77 71 65 79 73 708 4
einar d 71 72 65 68 73 75 81 70 67 66 708 5
magnar b 70 66 55 71 83 81 69 71 77 66 709 6
sven ove l 63 74 66 66 75 81 75 73 67 75 715 7
pc siem 68 68 61 75 75 74 79 74 76 65 715 7
einar l 59 77 78 79 68 68 72 80 72 66 719 9
stein ove h 71 66 61 74 75 76 68 76 79 81 727 10
asbjørn l 62 73 68 74 80 75 72 78 75 73 730 11
kolbein l 78 90 64 71 83 76 76 73 74 77 762 12
13
cacilie d 68 73 64 72 78 78 66 77 75 651
olav l 76 77 77 61 79 79 71 520
arnfinn siem 94 79 73 94 86 426 17
andreas siem 72 66 71 69 84 362 11
johan f 62 75 68 74 78 357 12

Veien til Golf kurs starter 3.juni

8. April, 2013 av steinove

Meld deg på Veien til Golf kurset som starter 3.juni kl 18:00 på Overvoll Golfbane.

Dette er et 12 timer kurs for nybegynnere der 9 timer er praktisk instruksjon og spill på bana samt 3 timer teori.  Det er ingen prøve hverken teoretisk eller praktisk og du er godkjent golfspiller ved fullført kurs.

Golf er en flott sosial aktivitet som passer alle uavhengig av alder, kjønn og sportslige ambisjoner.  Bli med oss da vel!

Mer informasjon om påmelding og priser finner du på siden http://strandagolf.no/kurs-og-pro/veien-til-golf/

 


Liten gladmelding

16. February, 2013 av admin

Gave på 500 kr fra fjernmedlem som av ukjente grunner måtte slutte med golf og dermed måtte melde seg ut.

Jeg takker for hyggelig service og alt arbeide dere har gjort for meg.
Som takk for dette vil jeg overføre kr.500,- til deres konto, men dere må sende meg bankkontonr. Så snart jeg får nr. overfører jeg beløpet som dere kan bruke til beste for klubben.

Vi får finne ut hva vi skal bruke disse til når sesongen er i gang.


Årsmøte

29. January, 2013 av steinove

Inviterer herved til årsmøte i Stranda Golfklubb
 
Dato: fredag 8.februar
Kl: 19:00
Sted: Stabburet AS sine møtelokaler i Kyrkjegata 45
 
Årmøtesaker:
 
1. Godkjenning av rett innkalling og saksliste
2. Velge dirigent og sekretær
3. Behandle årsmelding
4. Behandle revidert rekneskap og budsjett
5. Behandle innkomne saker og forslag
6. Velge nytt styre
 

Saker til behandling må være kommet til styret seinest 2 dager før årsmøte.
——————————————————————————————
 
Etter årsmøtet håper vi at mange har anledning til å være med på en sosial samling med middag på Biffhjørnet.
 
Det serveres:
 
Entrecote (250 gr)
m/forskjellig poteter/sauser/tilbehør som settes på bordet 
Pris: kr 210,-  (drikke kjøpes etter eget ønske)
 
Påmelding til middagen gis til undertegnede innen 7.februar.
 
 
Velkommen!
 
 
Med vennlig hilsen
Stein Ove Helstad
stein.ove.helstad@hotmail.com
mob. 47295589


GOD JUL !

21. December, 2012 av steinove

Stranda Golfklubb ønsker alle sine medlemmer en riktig God Jul og et Godt Nytt Golfår 2013.  Ta gjerne turen innom golfsimulatoren og hold svingen vedlike gjennom vinteren!


Vinterturnering

1. November, 2012 av steinove

Bli med på vinterens turnering på golfsimulatoren!

En uhøgtidlig konkurranse som gir litt ekstra “nerve” når dere møtes gjennom trivelige vinterkvelder.

Du finn meir informasjon på heimesida:

http://strandagolf.no/golfsimulatoren/vinterturnering/


Golfsimulator er åpen

13. October, 2012 av steinove

 Har du lyst å spille på golfsimulator?  Her finner du informasjon om priser og hvordan du booker spilletid http://strandagolf.no/golfsimulatoren/


Resultatliste tirsdagsturnering 2012

19. September, 2012 av steinove

Da har vi hatt den siste tirsdagsturneringa for i år og dei 10 beste vart (fullstendig liste finn dokke under http://strandagolf.no/turneringer/turneringsresultat/)

Stranda Golfklubb gratulerer vinnarane og takker for godt oppmøte gjennom sesongen.

 

 

 

 

Tirsdagsturnering – brutto slag

1 Jørn Gjærde
2 Sven Ove Langlo
2 Asbjørn Langlo
4 Per Christian Siem
5 Jens Arne Ødegård
6 Olav Lillebø
7 Per Tore Fausa
7 Kolbein Langlo
7 Lars Helge Overvoll
10 Thomas Hove
10 Stein Ove Helstad

 

Tirsdagsturnering – netto slag

1 Olav Lillebø
2 Christopher Green
3 Jørn Gjærde
3 Sven Ove Langlo
5 Jens Arne Ødegård
5 Claus Furset
5 Asbjørn Langlo
8 Thomas Hove
9 Roy Berstad
10 Stein Ove Helstad
10 Per Tore Fausa

Nattgolf 14.september kl 20:00

30. August, 2012 av steinove

 

Også i år vil vi arrangere denne morsomme og sosiale golfturneringa på slutten av sesongen.  Her tasser vi ut på golfbana etter mørkets frembrudd og speler med lysande golfballer og noko å varme oss på i lomma.  Turneringa er ei Four Ball turnering og i fjor gjekk seieren til Sykkylven.  Klarer dei å ta med seg premien over fjellet i år også?

Påmelding til Sven Ove Langlo, tlf 95141977 eller Thomas Hove, tlf 41400938 senest 11.september.


Starttid kl 16:30

29. August, 2012 av steinove

De 3 siste kveldene med Tirsdagsturnering (4/9, 11/9, 18/9) endrer vi starttiden til kl 16:30 slik at vi kommer igjennom 18 hull før mørkets frembrudd.


Resultatliste Klubbmesterskap

28. August, 2012 av steinove

Her er resultatlisen for Klubbmesterskapet Stor Bane som vi holdt i Funasdalen, Sverige.  Både slagspill og stableford resultater:

 

 

 

 

 

Brt slag Herreklasse

Plass Navn Ant slag
1 Per Christian Siem 172
2 Ole Christian Giskemo 177
3 Eivind Vågsæter 178
3 Lars Helge Overvoll 178
5 Asbjørn Langlo 179
6 Thomas Hove 184
7 Olav Lillebø 190
8 Sven Ove Langlo 191
9 Jens Ødegård 193
10 Per Tore Fausa 194
11 Kolbein Langlo 197
12 Stein Ove Helstad 203
13 Einar Dalheim 207
14 Einar Lyse 211
15 Claus Furset 219
16 Hallvard Ringstad 232
17 Magnar Bjørdal 237
18 Andreas Siem 240
19 Arnfinn Siem 251

Brt slag Dameklasse

Plass Navn Ant slag
1 Anette Helstad 173
2 Cecilie Dalen 211
3 Solfrid Langlo 216
4 Ellen Dalheim 239
5 Norunn Ødegård 280

Stableford Herreklasse

Plass Navn Ant poeng
1 Eivind Vågsæter 68
2 Thomas Hove 63
3 Ole Christian Giskemo 62
4 Lars Helge Overvoll 61
5 Asbjørn Langlo 58
6 Per Christian Siem 57
7 Olav Lillebø 56
8 Per Tore Fausa 54
9 Stein Ove Helstad 52
10 Claus Furset 51
11 Sven Ove Langlo 50
11 Jens Ødegård 50
11 Einar Lyse 50
14 Andreas Siem 48
15 Kolbein Langlo 43
16 Einar Dalheim 42
17 Magnar Bjørdal 41
18 Arnfinn Siem 33
19 Andreas Siem 31

Stableford Dameklasse

Plass Navn Ant poeng
1 Anette Helstad 71
2 Cecilie Dalen 65
3 Solfrid Langlo 56
4 Ellen Dalheim 48
5 Norunn Ødegård 25

Klubbmestere 2012

27. August, 2012 av steinove

Stranda Golfklubb har hatt Klubbmesterskap 2012 i Funasdalen, Sverige denne helga.  Og vinnarane i herre og dameklassa vart Per Christian Siem og Anette Helstad.  Gratulerer.

Det var heile 28 personer som tok turen i år og som hadde en svært trivelig helg i lag.  En spesiell takk til Arnfinn og Andreas for musikk og underholdning og dei kjekke damene som arrangerte quis på kvelden.


Nye klubbmedlemmer

27. August, 2012 av steinove

Denne kjekke gjengen har gått Veien til Golf kurs hos Stranda Golfklubb i august.  Veien til Golf er eit 12 timers kurs med hovedvekt på praktisk instruksjon.  Leslie Stewart har vært Golf Pro godt assistert av flere av våre klubbmedlemmer.  Håper vi får sjå våre nye klubbmedlemmer ofte på Overvoll.


Veien til Golf kurs

22. July, 2012 av steinove

Nytt Veien til Golf kurs starter 13.aug kl 18:00 på Overvoll Golfbane.  Gjør som 21 andre i år og meld deg på kurset.  Golf er en sosialt, gir god mosjon og passer for alle!  Du finn meir informasjon om påmelding, kursinnhold og priser på vår nettside http://strandagolf.no/kurs-og-pro/veien-til-golf/

Verver du en kursdeltaker får du kr 100,- i avslag på neste års klubbmedlemsskap!


Ny par 4 bane

22. July, 2012 av steinove

Da begynner greenen til det nye par 4-hullet å ta form.  Her er eit bilde frå dugnaden på onsdag og Stranda Anleggsservice kjørte på toppmassa på greenen før dei tok ferie til helga.  No håper vi på gode vekstforhold til grasfrøa slik at vi får en robust green før vinter og snø pakker den inn.


Sommerdager på Hellesylt

8. July, 2012 av steinove

 

Stranda Golfklubb hadde stand på Sommerdager på Hellesylt på lørdag 7.juli.  Både store og små kom innom for å prøve å “putte” og slå av en prat.  Her ser vi Magnar Hauge og Anette Helstad som gir litt instruksjon.  Takk til våre medlemmer som deltok på stand.


Resultat Stableford Overvoll Invitational

2. July, 2012 av thomas

 

 

 

stableford

stableford damer


“Lucky” Jørn

30. June, 2012 av thomas

I finalen på matchspel var det “lucky Jørn” som gjekk av med sigeren, han slo der Einar lyse. Allerede i kvartfinalen var “lucky” Jørn utslått, men det var ein person som skulle plukkast ut som lucky looser da det ikkje gjekk opp med antall deltakere. Som alle skjønner så var Jørn som blei trekt ut og som tilslutt kan kalle seg klubbmester i matchspel.

Strandagolf.no gratulerer “lucky” Jørn Gjærde med sigeren.


Klubbmesterskap stor bane

27. June, 2012 av steinove

Stranda Golfklubb arrangerer i år Klubbmesterskap stor bane i Funasdalen, Sverige, den 23.-26.august.  Pris som inkluderer 3 overnattinger, halvpensjon, 3 retter festmiddag på lørdag kveld, golf så mange runder du ønsker og deltakeravgift, er kr 3000,- pr person.  Påmelding til Stein Ove Helstad, tlf 472 95 589 eller mail stein.ove.helstad@hotmail.com innen 4.august.

Klubben har ved flere anledninger benyttet dette stedet til Klubbmesterskap og vært veldig fornøyd.  Ta med din partner og kombiner dette med noen trivelig dager i sammen med oss.


Klubbmesterskap og jonsok feiring

16. June, 2012 av steinove

Du er hjerteleg velkommen til å være med på Klubbmesterskapet på Overvoll som arrangeres 22.-23.juni.
Startkontingent er kr 200,-
 
Mesterskapet er delt opp i 2 konkurranseformer – både slagkonkurranse og stableford konkurranse – der alle deltar i begge klasser.
 
Runde 1 på fredag 22.juni kl 17:00
Runde 2 på lørdag 23.juni kl 11:00
 
Ved stor deltakelse (over 24) blir det kun gått 9 hull på fredag slik at det ikke blir forsent for siste flight. (på lørdag blir det 18 hull uansett)
Alle som ønsker å delta må melde seg på i Golfbox innen torsdag kl 20:00.  Er det noen som er usikker på hvordan dette gjøres, så ta kontakt med meg.
De med klubbhandicap (36-54) må spille på hcp 36 i denne turneringen.
Mer informasjon ligger ute på Golfbox.
 
Jonsok feiring
 
På kvelden håper vi du har lyst til å være med på jonsok feiring på Overvoll fra kl 18:00 (uansett om du har vært med på Klubbmesterskapet eller ikke)
Vi vil her ha premiering på de turneringer vi har hatt så langt i sesongen (Flaggturnering, Match turnering, Klubbmesterskap liten bane)
Alle tar med egen mat og drikke.
Golfklubben har gassgrill som står til fri disposisjon for tilberedelse av grillmat.
Blir det kjølig til kvelden har vi varmeovner i teltet.
Jonsokbål blir anlagt i nordenden av parkeringsplassen.
 
Ta gjerne kontakt tilbake dersom noe er uklart!
 
Velkommen!
 
 
 
Med vennlig hilsen
Stein Ove Helstad
Formann i Stranda Golfklubb
stein.ove.helstad@hotmail.com
mob. 47295589


Veien til golf kurs

4. June, 2012 av steinove

 

I dag hadde vi oppstart av nytt VTG kurs med 23 deltakere.  Det var veldig kjekt å sjå så mange nye spillere på bana og dei såg ut til å kose seg.  Mange av våre klubbmedlemmer stilte opp som trenerassistenter til Leslie og Hege Kristin holdt vaffelpressa i gang.  Neste VTG kurskveld blir mandag 11.juni.


Hole In One

28. May, 2012 av thomas

 

 

 

Under dagens flaggtunering  fekk Sven ove Langlo hole in one på hol 5, strandagolf.no  gratulere så mykje med bragden.


Flaggtunering 2012

28. May, 2012 av thomas

 

 

 

Det blei idag arr. flaggtunering i klubben, flaggtunering er ein slagspill konkuranse med handicap.
Hvor hver spiller får utdelt et flagg. Når spilleren har brukt alle sine slag (banens par + spillerhandicap) plasseres flagget der hvor ballen ligger.
Hvis en spiller ikke har brukt alle sine slag etter 18 hull, fortsetter spilleren på hull 19 osv. inntil alle slag er brukt.
Den som kommer lengst vinner.Hvis en spiller med sitt siste slag slår OB, plasseres flagget på det stedet hvor slaget ble slått fra.

Det var 13 stk som deltok i årets tunering, det var Jens Ødegård som stakk av med sigeren. Strandagolf.no gratulere Jens med sigeren.

1.Plass: Jens Ødegård

2.Plass: Stein Ove Helstad

3.Plass: Jørn Gjærde.


Golf instruksjon

21. May, 2012 av steinove

Klubben hadde en strålende kveld med golf instruksjon av Leslie Stewart mandag 21.mai.  Tilsammen er det 33 deltakere og i alt 31 møtte første kvelden.  Neste trening blir mandag 28.mai (2.pinsedag).  Kommende uke er det meldt sol og sommertempraturer – så regner med at deltakerene vil benytte uka til egentrening.

 


Vi flytter oppstart

14. May, 2012 av steinove

På grunn av sterk vind og regn måtte vi avlyse første instruksjonskvelden med Leslie Stewart.  Hadde satt opp telt og kjøpt inn ny grill slik at vi skulle kunne kose oss mellom treningsøktene.  Som dokke ser på bildet er vinden på god vei til å rive det ned ( vi tok det heldigvis ned først).  Planen er nå å starte kommende mandag 21.mai og vi setter sjølvsagt opp en ekstra treningskveld seinere i sesongen som kompensasjon for den vi gikk glipp av i dag.


Tirsdagsturnering

28. April, 2012 av thomas

Da det forsatt gjenstår eindel arbeid for at golbana skal bli åpna for sesongen, så må vi dessverre utsette oppstarten av Tirsdagstuneringen. Vi håper at vi kan starte opp 8.mai.


Informasjonsmøte

16. April, 2012 av steinove

Det blir informasjonsmøte onsdag 25.april kl 19:00.  Sted: Stabburet`s møtelokaler i Kyrkjegata 45 (fabrikken ved fjorden).  Tema er informasjon og planlegging av Pro tilbud i året sesong.  Klubben har i år inngått et samarbeid med Leslie Stewart og Marius Øverås, som er golf Pro èr i Ålesund Golfklubb, om å holde instruksjon på mandag kvelder.  Vi ønsker å etablere grupper for junior, dame, herre og utfra spillehandicap.  I løpet av sesongen vil du bli kjent med mange av golfsvingens hemmelighet.  Kom på møtet for mer informasjon!


Pro tilbud mandag kvelder

29. March, 2012 av steinove

Stranda Golfklubb tilbyr i år et ukentlig Pro tilbud til våre medlemmer.  Vi har innledet et samarbeid med Leslie Stewart og Marius Øverås som er golfinstruktører i Ålesund Golfklubb.  Det er planlagt et program der du gjennom sesongen får instruksjon på alle grunnleggende teknikker i golfsving, nærspill, spill på banen og fysisk og metal trening.  Vi deler inn i grupper på ca. 6 spillere utfra junior, dame, herre og spilleferdigheter.  Mer informasjon kommer etterhver, men sett av mandag kvelder fra midten av mai og utover.


Veien til Golf Kurs 2012

28. March, 2012 av steinove

 Meld deg på årets første Veien til Golfkurs med oppstart 4.juni kl 18:00 på Overvoll Golfbane.  Dette er et kurs som går over 12 timer og du er godkjent Golfspiller etter fullført kurs.  Stranda Golfklubb har det rimligste kurstilbudet i Møre og Romsdal og alle får tilbud om videre oppfølging etter kurset.  Les meir på siden Kurs og Instruksjon/Veien til Golf


Årets terminliste

22. March, 2012 av steinove

Da er årets turneringer klar og du finner oversikten under Turneringer/terminliste. Klubbmesterskap liten bane vil i år gå over 2 dager (22.-23.juni) og vi satser da på å ha jonsokbål og sosial sammenkomst i etterkant.  Klubbmesterskap stor bane planlegges til siste helga i august i Funesdalen.  Dette er et plass både spillere og partnere har ytret ønske om å komme tilbake til.  Ellers vil vi reklamere for Nord Vest Tour som var en suksess i fjor – og i den sammenheng har vi store forventninger til vår Overvoll Invitational som er første helga i juli.  Lykke til med årets sesong!

 


Starttid golfsimulator

22. February, 2012 av steinove

Reservasjonstidene på golfsimulatoren er fra og med 22.februar endet slik at på lørdag, søndag og helligdager er starttiden forskjøvet 1 time fram.  Dette er tilsvarende ordning vi hadde på vår gamle simulator.


Ny heimeside

2. February, 2012 av steinove

 

Hei – og velkommen til vår nye heimeside.  Her er det tilrettelagt for at fleire skal kunne legge ut stoff og håper på den måten at du vil være med på å skape en meir levende side.  Ta kontakt med Stein Overvoll og han vil lage brukertilgang til den som vil skrive inn stoff.  I navigasjonsmenyen finn du også en ny booking portal for golfsimulatoren der du sjølv kan bestille direkte inn i kalenderen.  Ta en kikk og gi oss gjerne tilbakemelding på hva som er bra eller mindre bra.  Nokre av siden er ikkje ferdigstilt enno, men dette kjem fortløpende framover.


Årsmøte

31. January, 2012 av steinove

Det blir årsmøte i Stranda Golfklubb 17.februar 2012 kl 18:00

Sted: Stabburet`s møtelokaler i Kyrkjegata 45

Vanlige årsmøte saker:

 • Godkjenne rett innkalling og sakliste
 • Velge dirigent og sekretær
 • Behandle årsmelding
 • Behandle revidert rekneskap og budsjett
 • Behandle innkomne saker og forslag *
 • Fastsette medlemsavgifter
 • Velge leiar og 4 medlemer,  Formann står på valg kvart år, medlemmane annakvart år
 • Velge revisor og valnemd

*Saker til behandling må være komen fram til styret seinast 2 dager før årsmøtet vert halde.


Ny golfsimulator!

17. January, 2012 av steinove

Golfsimulatoren var satt i drift 22.desember og har nå vært igjennom en god testperiode og vist seg å være svært bra.  Sesongkort koster kr 1500,- og 3 timers kort kr 150,- (halv pris for junior og barn <20år).  Bestill spilletid i navigasjonsmenyen til venstre (Golfsimulator/Booking) og nøkkel til lokalet er lagt ut hos Esso Stranda.


Støtt Stranda Golfklubb

17. January, 2012 av steinove

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller èn forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker.  Vi oppfordrer deg til å støtte oss i STRANDA GOLFKLUBB!.

Tenk deg at du kan spille forvorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og du samtidig gir noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte.  Dette er nå mulig via Grasrotandelen.  Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).  Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.  Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.  Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag og du gjør det på en av følgende måte.

1. Hos kommisjonær: Ta med deg ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2. SMS: GRASROTANDELEN 993496324 til 2020 (tjenesten er gratis)

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!


Årets julegave

11. December, 2011 av steinove

Klubbens julegåve i år er ein ny golfsimulator.  Denne blir installert i veka før jul og vi gler oss veldig! Dette er ein stor investering som har blitt realiserbar gjennom stor interesse og forskottering av årskort.