Innmelding

Du skal være velkommen som medlem hos oss!
Vi må ha to ting fra deg før vi kan aktivere ditt medlemskap og sende deg ditt medlemskort. De to tingene er:

1) Personaliaopplysninger
Innmeldingsskjema HER. Fyll ut feltene og trykk på “send”.

2) “Veien til golf”-kursbevis eller info om tidligere medlemskap
Dersom du nettopp har tatt kurset “Veien til golf”, scanner du kursbeviset og sender det til oss på på e-post eller tar bilde av det og sender på sms til 951 42 520.

Telefonnr: 951 42 520, E-post: klubbkontor@strandagolf.no

Adresse: Stranda Golfklubb, Haslevegen 26, 6200 Stranda

Dersom du har vært medlem i en annen klubb tidligere, trenger vi å vite hvilken klubb, og ca hvor lenge det er siden du sist var medlem. Er det mindre enn 10 år siden du var medlem finner vi informasjon selv i GolfBox. Er det lenger siden må du sende oss bilde av gammelt medlemskort.

Betaling av kontingent
Når du melder deg inn forhåndsaktiverer vi medlemskapet ditt i tre dager, slik at du skal komme deg ut på banen med en gang. Når vi har meldt deg inn sender vi ut betalingsinformasjon på mail sammen med informasjon om medlemsnummer, GolfBox-pålogging og andre ting. Men du kan gjerne betale inn kontingent til 3910.13.81645 samtidig med at du sender inn innmeldingsskjema.

De som betaler fra utlandet trenger følgende informasjon:
Bankens navn og adresse: Sparebanken Møre, Storgata 26, 6200 Stranda
Bankens SWIFT-/BIC-kode: SPAR NO 22
Kontoens IBAN-kode: NO8739101381645

Forhåndsaktivering av medlemskap
Dersom vi har mottatt de to “tingene” før kl 10:00 på en hverdag, aktiverer vi normalt medlemskapet  samme dag, og sender deg info på mail.  Merk at fra og med mars 2022 sluttet Golfforbundet å sende ut golfkort til medlemmer. Det er snakk om et nytt kort, men det er ikke på kort sikt. Men fra linken i navigasjonsmenyen på venstresiden på vår hjemmeside kommer du til en side hos golfforbundet hvor du kan logge inn med kortnummeret ditt, og skrive ut et midlertidig medlemskaps- og handicapbevis.

Utmelding fra gammel klubb
Husk også at dersom du har et medlemskap som du nå ønsker å avslutte i en annen klubb, så må du ifølge NGSs regelverk ha meldt deg ut av den gamle klubben innen 31. desember i foregående sesong. Etter denne datoen vil din gamle klubb kunne kreve at du betaler full kontingent. Noen klubber er strenge på dette, andre ikke (vi for vår del lar våre medlemmer melde seg ut når som helst på året).
Det er ellers ingenting i veien for å være medlem i flere klubber samtidig, men du må da bestemme deg for (og gi beskjed til klubbene) hvilken av dine klubber du vil skal være din hjemmeklubb. Hjemmeklubb er den klubben som administrer din nasjonale spillerett, utsteder ditt golfkort, administrerer utsending av Norsk Golf og som du representerer i eventuelle turneringer. Det er ikke lov å ha mer enn én hjemmeklubb.